tärkeää Tietoa LaskutuksestaOhje e-laskulla maksamiseen

E-lasku on sähköisessä muodossa verkkopankkiin saapuva lasku. E-lasku on helpoin ja vaivattomin tapa maksaa laskuja, e-lasku sisältää samat tiedot kuin paperinen lasku. Se on sähköinen lasku, joka eroaa paperilaskusta vain toimitustavan puolesta. Voit asettaa E-laskulle automaattisen hyväksynnän, jolloin sinun ei tarvitse erikseen hyväksyä laskua, vaan laskut veloitetaan automaattisesti tililtäsi.


Meidän kaikki jäsenyydet voi ostaa verkkokaupasta. Tämän jälkeen muodostuu toistuviin jäsenyyksiin aina automaattisesti uusi lasku. Laskutuksemme toimii ensisijaisesti E-laskuna. Sinun tulee hyväksyä CrossFit Takomo/Takomo Athletics Oy E-laskuttajaksi omassa verkkopankissasi jonka jälkeen voit valita halutessasi E-laskutukselle automaattisen hyväksynnän päälle, näin maksut veloitetaan automaattisesti tililtäsi eikä sinun tarvitse erikseen hyväksyä säännöllistä laskua. Laskun viitenumero sekä asiakasnumero toimii yksilöintitietonasi. (Tarvittavat tiedot löydät saamastasi laskusta)
​​​​​​​Mikäli sinulla tulee kysyttävää E-laskutuksesta, suosittelemme ottamaan yhteyttä omaan pankkiisi.


Ohje liikuntarahalla maksamiseen

Meillä käy Smartum, E-passi & Edenred.
Sähköisten liikuntatuotteiden käyttö onnistuu kätevästi palveluntarjoajan verkkopalvelussa. Valitsette käyttöpaikan CrossFit Takomo ja syötätte haluamanne summan meille. Tämän jälkeen saat kuitin, jonka toimitatte sähköpostilla laskutus@crossfittakomo.fi. Saatte vahvistusviestin sähköpostitse kun tapahtuma on meillä käsitelty.

Liikuntarahan käytämme laskujen maksuun. Voitte ladata kerralla suuremman summan niin maksamme tulevia maksuja jo etukäteen ja teille tulee jäsenyyslasku vasta sitten kun koko summa on käytetty.


Laskutuskauden vaihtaminen

Voit vaihtaa halutessasi toistuvan laskutuskautesi. Vaihtaminen tulee tehdä vähintään yhtä kuukautta ennen seuraavan kauden alkamista. Jo lähetetty lasku on ostopäätös ja silloin laskutusjaksoa ei voi enää valitettavasti muokata. Vaihtaminen tapahtuu lähettämällä sähköpostia info(at)crossfittakomo.fi


Jäsenyyden irtisanominen/tauotus

Mikäli haluat jostain syystä päättää jäsenyyden niin se onnistuu alla olevan lomakkeen kautta kätevästi. Meillä on voimassa kuukauden irtisanomisaika, joten muistathan tehdä sen viimeistään kuukautta ennen seuraavan kauden alkamista. Mikäli haluat tauottaa jäsenyytesi niin laita sähköpostia viimeistään kuukautta ennen uuden kauden alkamista info(at)crossfittakomo.fi.